Tampilan Produk

Kami ngagaduhan macem-macem jinis botol kualitas luhur!
FREE SAMPLES bisa dikirim pikeun nguji kualitas!
Desain ngaropéa sayogi!
  • //cdncn.goodao.net/hoyerglass/ccaa.jpg
  • //cdncn.goodao.net/hoyerglass/salt-and-pepper_1.jpg

Langkung Produk

Naha Pilih Kami

Salaku profésional sareng pelari payun di industri botol kaca Cina, Hoyer Glass utamina terlibat dina panalungtikan sareng ngamekarkeun, ngararancang, manufaktur, pamasaran sareng perdagangan sagala jinis produk kaca kualitas luhur.

Ayeuna, urang tiasa ngusahakeun sababaraha siri artikel kaca sareng rébuan jinis, sapertos botol perawatan pribadi, botol anggur kaca, piring gelas, gelas kaca, botol farmasi, gelas botol kaca sareng produk-produk anu berhubungan.

Berita Berita

Proses Produksi Botol Kaca

Jinis-Jinis utama Kaca: Tipe I - Borosilicate Type Type II - Diolah Soda Lime Glass Type III - Kaca Lada Soda Bahan anu dianggo pikeun ngadamel gelas nyakupkeun 70% pasir disamping campuran campuran soda lebu, kapur jeung bahan alami anu séjén - gumantung kana dina naon ...

Sora Inggris Inggris ngiringan suplai rantay peringatan dina Skotlandia DRS

Inggris Glass ngingetkeun yén seueur usaha kritis dina ranté asupan inuman bakal dirugikeun ku Skéma Balik Skotlandia (DRS). Dave Dalton, lulugu eksekutif, Inggris Glass, dina Sidang Kemasan Kemasan Lingkungan Kusabab diwanohkeun dina taun 2022, Inggris Glass nyatakeun masalah ...

  • GRATIS RUMAH

  • GRATIS RUMAH