• hfh

Botol Kacamata Warna Botol Sénsar Paling populer

Botol Kacamata Warna Botol Sénsar Paling populer

Katerangan Singkat:

Kualitas, warna-warni, bersih, sareng sareng hiasan anu saé pisan tiasa ngolo panon anjeun di mana waé kamar.
Bentuk anu pikaresepeun: populer, modis, seueur dianggo dina rohangan anu saé di bumi, cocog sareng tutup gabus.


  • Jilid: 200ml / 6,7 oz
  • Jangkungna: 11,2cm / 4,4 inci
  • Diameter: 8cm / 3.1 inci
  • Warna: warna bulao, percetakan atanapi ngaropéa ogé katampi
  • MOQ: 10,000pcs, kirang kuantitas ogé katampi upami urang gaduh stok
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Dianggo pikeun ngagantian set diffuser Diy ku aroma karesep anjeun. Bisa dipaké ngahiji sareng minyak wangi, minyak seulina, batang reed, kembang diffuser, batu keramik sareng saterasna.

    Aksesoris di luhur teu kalebet, tapi anjeun tiasa mendakan éta di halaman wéb kami atanapi ngirim pertanyaan ka kami langsung.

    Sanget gampang dianggo sareng aman pisan pikeun bungkusan. Upami anjeun hoyong minuhan minyak nalika biasa dianggo, kantun angkat lids. 

    Ukuranna Botol tinggi:

    Jilid: 200 ml Beurat: 200g  

    Jangkungna: 112 mm Diameter: 80 mm 

    Botol pondok:

    Jilid: 150ml Beurat: 150g  

    Jangkungna: 73 mm Diameter: 92 mm 

     

     

    Jilid: 6.76oz Beurat: 0,44 pon  

    Jangkungna: 4,4 inci Diameter: 3.1 inci

     

    Jilid: 5,4oz Beurat: 0,33 pon  

    Jangkungna: 2,87 inci Diameter: 3.6 inci

     

    Warna  warni percetakan atanapi ngaropéa kelirna ogé katampi
    MOQ 10,000pcs Kurang kuantitas ogé ditampi upami urang gaduh stok
    Ngolah pos Lukisan, decal, layar sutra, lukisan semprot, Fring, setem emas, plating perak jsb.Ngaropéa Logo, desain OEM ogé sayogi.
    Pakét Carton, palet atanapi sakumaha per syarat anjeun
    Sampel a. conto dina saham:QTY: 1–5pcsBiaya: disadiakeun sacara bébas

    Kargo: ngumpulkeun

    Waktos: 3-5 dinten 

    b. conto ngaropéa:QTY: dumasarkeun sarat anjeun Biaya: dumasar kana desain khusus sareng produk

    Kargo: ngumpulkeun 

    Waktos: numutkeun rarancang khusus  

    Hargana  Hargana ngan ukur kanggo rujukan anjeun, éta tiasa dirobih ku kuantitas atanapi syarat khusus anjeun. Ogé upami anjeun peryogi asesoris anu aya hubunganana mangga naroskeun ka kami, kami bakal méré palayanan saé pikeun anjeun.
    POD Qingdao / Lianyungang / Shanghai 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami