• hfh

Kualitas Botol Kaca Gelas 250ml sareng Botol Kaca diffuser Amber

Kualitas Botol Kaca Gelas 250ml sareng Botol Kaca diffuser Amber

Katerangan Singkat:

Kalayan set kami seungit diffuser, anjeun tiasa ngalaman ngalereskeun sareng penyembuhan, khususna tiasa ngagentos setrés gawé sapopoé.
Ieu pilihan anu hadé pikeun ngabagéakeun sadayana, pisan nalika anjeun kunjungan. Aranjeunna bakal mikaresep suasana tenang sareng santai.


  • Jilid: 250ml / 8,3 oz
  • Jangkungna: 130mm / 5.1 inci
  • Diameter: 66mm / 2.6 inci
  • Warna: jelas tur kayu, lukisan ka warna sanés ogé ditampi
  • MOQ: 10,000pcs, kirang kuantitas ogé katampi upami urang gaduh stok
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Aya 9 sét botol dina halaman ieu, anjeun tiasa milih saha waé anu anjeun resep, upami anjeun butuh hidayah langkung lengkep, mangga waé ngahubungi kami sacara bébas. Minangka solusi anu saé, tambang diffuser tiasa ngajantenkeun rohangan anjeun bau ku minyak seungit anu dipikaresep, anu tiasa ngaleupaskeun setrés.

    Nempatkeun sababaraha batang rebu kana minyak botol, éta tiasa nyéépkeun aroma anu parah kana hawa. Rasakeun di kamar anjeun kanggo waktosna.

    Volatilisasi kontinyu: batang reed mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyerep minyak pati sareng nyebarkeun bau dina hawa. Kaca ambar tiasa Rattan pangsaéna pikeun nyerep minyak penting sareng nyebarkeun aroma kana hawa. Botol amber poék ogé tiasa ngajagi minyak penting tina sinar ultraviolét sareng tiasa dianggo kanggo langkung lami.

    Meuli bébas résiko: Naon masalah mangga pastikeun ngahubungi kami, kami bakal ngalakukeun sagala rupa anu mungkin pikeun ngabenerkeun kasalahan. 

    Ukuranna Jilid: 250ml Jangkungna 13cmdiaméterna 6,6cm dina warna anu jelas sareng ambar. 

    Jilid: 125ml Jangkungna 10,2cm

    Diameter: 5,7cm

     

    Jilid: 150ml Jangkungna 9cm

    Diameter: 6cm bentuk pasagi

     

    Jilid: 8,3 oz Jangkungna: 5.1 inciDiameter: 2,6 inci(Botol ieu ngagaduhan lebar sareng sempit, dina warna anu jelas sareng ambar)

    Jilid: 4.1 oz Jangkungna 4.1 inci

    Diameter: 2,2 inci

    (Botol ieu ngagaduhan lebar sareng sempit, dina warna anu jelas sareng ambar)

    Jilid: 5 oz Jangkungna 3,5 inci

    Diameter: 2,4 inci

    (Botol ieu ngagaduhan lebar sareng sempit, dina warna anu jelas sareng ambar)    

    Warna  Jelas sareng ambar percetakan atanapi ngaropéa kelirna ogé katampi
    MOQ 10,000pcs Kurang kuantitas ogé ditampi upami urang gaduh stok
    Ngolah pos Lukisan, decal, layar sutra, lukisan semprot, Fring, setem emas, plating perak jsb.Ngaropéa Logo, desain OEM ogé sayogi.
    Pakét Carton, palet atanapi sakumaha per syarat anjeun
    Sampel a. conto dina saham:QTY: 1–5pcsBiaya: disadiakeun sacara bébas

    Kargo: ngumpulkeun

    Waktos: 3-5 dinten 

    b. conto ngaropéa:QTY: dumasarkeun sarat anjeun Biaya: dumasar kana desain khusus sareng produk

    Kargo: ngumpulkeun 

    Waktos: numutkeun rarancang khusus  

    Hargana  Hargana ngan ukur kanggo rujukan anjeun, éta tiasa dirobih ku kuantitas atanapi syarat khusus anjeun. Ogé upami anjeun peryogi asesoris anu aya hubunganana mangga naroskeun ka kami, kami bakal méré palayanan saé pikeun anjeun.
    POD Qingdao / Lianyungang / Shanghai 

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami