• hfh

Tentang Kami

Tentang Kami

KAMI

SYARIKAT

Hoyere

Hoyer Glass mangrupikeun singkatan kanggo gawé ketuhanan, ti koméntar klien kami Michael. Kaca hoyer utamina kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, desain, manufaktur, pasar sareng perdagangan sagala jinis bungkusan gelas kualitas luhur. Salaku panarjamah sareng pelopor payun dina industri gelas Cina, Ayeuna, urang damel 11 siri tulisan kaca kalayan rébuan jinis, sapertos botol kosmetik, botol nginum, kendi kaca, botol madu, botol jam, wadah tuangeun, inuman inuman , botol ubar, mixers jus, mangkok endog meunteun, piring buah, cangkir, pinggan sareng produk anu sanésna.
Kaca hoyer gaduh 30 garis pamasangan sareng kaluaran produksi taunan dugi ka 300 juta potongan (150,000 ton). Kami ngagaduhan 6 bengkel pamrosésan jero anu tiasa nawiskeun tiris, percetakan logo, percetakan semprot, percetakan layar, ukiran, polishing, motong pikeun édisi jasa "one-stop shop" kanggo anjeun.
Produk kami parantos disertakan ku SGS, CE, GE, ISO sareng sajabana sareng ngarasakeun popularitas anu hébat dina pasar dunya. Produk urang geus disebarkeun ka langkung ti 30 nagara sareng daérah anu béda, sapertos AS, Australia, Hong Kong, Afrika, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah sareng saterasna.
Kepuasan palanggan, produk berkualitas tinggi sareng jasa anu pikaresepeun biasana aya misi perusahaan kami. Kami ngabagéakeun babaturan réréncangan ti bumi sareng mancanagara pikeun didatangan pabrik urang. Kalayan tim profésional, tanggung jawab, dinamis sareng berpengalaman, kami yakin jasa kami tiasa ngabantosan bisnis anjeun numuwuhkeun babarengan sareng kami.

/about-us/
FACTORY (1)
FACTORY (2)
FACTORY (3)

Taros Kami