• hfh

Taros Kami

Taros Kami

Xuzhou Hoyer Kaca Téhnologi Co, Ltd.

Alamat

Kamar 1106, Lantai 11 (Taman Siswa Taman Wisata Xuzhou), No.271, Jalan Qingnian, Kacamatan Yunlong, Xuzhou

Telepon

+ 86-18552912301

+ 86- (0) 516-83669687

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami