• hfh

Garis Gancang Reup Hideung Serat Hideung pikeun Set Minyak diffuser

Garis Gancang Reup Hideung Serat Hideung pikeun Set Minyak diffuser

Katerangan Singkat:

Batang diffuser batang biasana ngandung batang rotan sareng tong serat, pikeun bahan serat, anjeun tiasa milih ampir warna anu anjeun pikahoyong, sareng éta moal kéngingkeun. Kami ngepak 120pcs salaku kantong, anu tiasa leres pisan pikeun paménta bumi anjeun, anjeun tiasa nganggo aranjeunna pikeun ngagantikeun batang dina ruang tamu, kantor, pasar, kamar mandi, kamar ngumbah sareng pangkeng, dimana waé anu anjeun pikahoyong.


  • Ukuran: 3 * 250mm
  • ukuran sanésna sayogi: sakumaha per syarat anjeun
  • Warna: bodas, hideung atanapi sapertos syarat anjeun
  • MOQ: 50,000pcs, kirang kuantitas ogé katampi upami urang gaduh stok
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Kauntungan: iteuk kayu cukup séhat pikeun dianggo sadinten anu tiasa ngaluarkeun aroma minyak lalaunan supados hawa terus-terusan seger. Éta ogé kado anu saé pikeun seueur acara sapertos ulang taun, kawinan, Natal, Taun Anyar sareng rumah sakit.

    Ukuran: Panjang 25cm (8 inci), diaméter 3mm atanapi 5mm, atanapi naon waé ukuranana anjeun.

    Dianggo: Ngan ukur nempatkeun sababaraha batang rotan atanapi batang serat kana botol diffuser, sareng tuang sababaraha seungit atanapi minyak diffuser ogé, tongkat bakal nyerep minyak lalaunan teras dibawa aroma kana hawa kalayan waktosna jalan. Henteu janten hiasan tunggal di bumi, éta ogé tiasa ngabantosan rasa asing sareng kualitas hawa seger.

    PELAYASAN CUSTOMER - Urang bakal nawiskeun jasa pangsaéna pikeun konsumén urang, anjeun tiasa nampi jaminan 100% ti perusahaan kami. Upami anjeun mendakan naon waé anu teu tiasa nyugemakeun anjeun, mangga ngahubungi kami sareng kami bakal nyobian anu langkung saé pikeun ngarengsekeunana, supados leres.  

    Warna  Bodas, hideung percetakan atanapi ngaropéa kelirna ogé katampi
    MOQ 50,000pcs Kurang kuantitas ogé ditampi upami urang gaduh stok
    Ngolah pos Lukisan, decal, layar sutra, lukisan semprot, Fring, setem emas, plating perak jsb.Ngaropéa Logo, desain OEM ogé sayogi.
    Pakét Carton, palet atanapi sakumaha per syarat anjeun
    Sampel a. conto dina saham:QTY: 1–5pcsBiaya: disadiakeun sacara bébas

    Kargo: ngumpulkeun

    Waktos: 3-5 dinten 

    b. conto ngaropéa:QTY: dumasarkeun sarat anjeun Biaya: dumasar kana desain khusus sareng produk

    Kargo: ngumpulkeun 

    Waktos: numutkeun rarancang khusus  

    Hargana  Hargana ngan ukur kanggo rujukan anjeun, éta tiasa dirobih ku kuantitas atanapi syarat khusus anjeun. Ogé upami anjeun peryogi asesoris anu aya hubunganana mangga naroskeun ka kami, kami bakal méré palayanan saé pikeun anjeun.
    POD Qingdao / Lianyungang / Shanghai 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami