• hfh

Warta

Warta

  • Glass Bottle Manufacturing Process

    Proses Produksi Botol Kaca

    Jinis-Jinis utama Kaca: Tipe I - Borosilicate Type Type II - Diolah Soda Lime Glass Type III - Kaca Lada Soda Bahan anu dianggo pikeun ngadamel gelas nyakupkeun 70% pasir disamping campuran campuran soda lebu, kapur jeung bahan alami anu séjén - gumantung kana dina naon ...
    Maca deui
  • British Glass sounds beverage supply chain warning on Scottish DRS

    Sora Inggris Inggris ngiringan suplai rantay peringatan dina Skotlandia DRS

    Inggris Glass ngingetkeun yén seueur usaha kritis dina ranté asupan inuman bakal dirugikeun ku Skéma Balik Skotlandia (DRS). Dave Dalton, lulugu eksekutif, Inggris Glass, dina Sidang Kemasan Kemasan Lingkungan Kusabab diwanohkeun dina taun 2022, Inggris Glass nyatakeun masalah ...
    Maca deui
  • Why choose glass?

    Naha milih kaca?

    Survey, anu ditugaskeun ku Friends of Glass and European Container Glass Federation (FEVE), nunjukeun yén langkung ti 10.000 nasabah di 13 nagara Éropa, henteu ngan ukur 90 persén jalma nyarankeun kaca salaku bahan bungkusan pangsaéna, tapi ogé satengahna konsumen nuju mésér mo ...
    Maca deui