• hfh

Sora Inggris Inggris ngiringan suplai rantay peringatan dina Skotlandia DRS

Sora Inggris Inggris ngiringan suplai rantay peringatan dina Skotlandia DRS

Inggris Glass ngingetkeun yén seueur usaha kritis dina ranté asupan inuman bakal dirugikeun ku Skéma Balik Skotlandia (DRS).

gaga

Dave Dalton, lulugu eksekutif, Inggris Glass, dina Sidang Kemasan Kemasan

Kusabab diwanohkeun dina taun 2022, Inggris Glass nyarios masalah na sabab poténsi runtuhna daur ulang kerbside pikeun kaca, paningkatan volum bungkus plastik sareng CO2 émisi.

Kapala Eksekutif Dave Dalton parantos nyerat ka Pamaréntah Skotlandis anu ngajelaskeun masalah ieu, sareng saur Inggris Glass bakal ngalakukeun sagala rupa anu mungkin pikeun nungtun pelaksanaan DRS pikeun mastikeun yén faktor penting dianggap sareng dipénta korsi pikeun industri dina Implementasi Advisory Group salaku soal karesep.

Kapisah, anjeunna nyarios ngerjakeun dekarbonisasi terus-terusan sareng Kaca Sasaran Inggris sareng fasilitas furnace of Future Future di Jerman.

Kaca Hadéna bakal janten dunya anu munggaran diaksés sacara kabuka, fasilitas lebur kaca multi-disiplin sareng pusat panalungtikan utama pikeun sumber suluh alternatif pikeun dianggo dina tungku - faktor konci pikeun ngabantosan sektor kaca ngahontal targetna pikeun ngajantenkeun ku 2050 sareng janten net- enol pikeun émisi karbon.

Tungku Masa Depan anu nembé ngumumkeun bakal janten hawu hibrida oksigén skala skala munggaran anu ngajalankeun dina 80% énergi anu tiasa dibaréa di dunya. Éta bakal ngagentos sumber tanaga fosil-ayeuna sareng motong emisi CO2 ku 60%. Dina waktos anu sanés, dua puluh produsén wadahna sagelas damel bareng pikeun ngabiayaan proyék pilot sareng ngabuktikeun konsépna. Ardagh Group bakal ngawangun hawu di Jerman taun 2022, kalayan taksiran hasilna munggaran pikeun 2023.

DRS peraturan anu kasorang kamari sore (13 Méi) sanaos sauran ti industri, konsumen, sareng oposisi MSP ngantosan.

Anggota SNP (36) milih pikeun milih Konservatif pikeun milih (16) sareng Buruh sareng Demokrat Liberal abstaining (19).

Ngomentaran ngeunaan hasilna, Dave Dalton, pimpinan eksekutif Inggris Inggris nyatakeun: "Kami henteu nyalira naroskeun ka Pamaréntah Skotlandia pikeun nundutan peraturan DRS dugi ka dampak COVID-19 dikenal. Seueur usaha, kalebet bagian tina industri urang sareng ranté suplai teu aya dina posisi pikeun muka beban tambahan anu bakal dipasang dina skéma.

"Kami terus yakin yén modél Produksi Produsén Tanggung jawab (EPR) alternatif bakal ningkatkeun tingkat daur ulang kaca, langkung saé biaya sareng nawiskeun ganda CO2 tabungan tibatan hiji DRS di Skotlandia.

"Sanaos urang henteu percanten yén DRS mangrupikeun solusi anu leres pikeun daur ulang kaca, urang bakal damel sareng Pamaréntah Skotlandia sareng pangurus skéma pikeun ngaleutikan karusakan industri kaca Skotlandia sareng mastikeun tingkat daur ulang pangsaéna pikeun nyayogikeun kualitas penting pisan kuantitas cullet dipikabutuh pikeun pabrik kaca urang. "


Waktu pos: Jun-04-2020