• hfh

Husus Botol Kaca Warna diffuser 240ml sareng Cork Stopper

Husus Botol Kaca Warna diffuser 240ml sareng Cork Stopper

Katerangan Singkat:

Kualitas luhur, transparan, handap beurat, gelas beresih.

Penampilan anu pikaresepeun: bentuk modéren, sok populer di bumi, gampang dianggo sareng bungkusan aman.
Anjeun oge tiasa meryogikeun gabus pikeun cocog botol ieu. Cork dilakukeun ku bahan polimér anu luhur, lakukeun a
peran salaku standar, kompak sareng praktis metode pikeun nyegah cairan internal ngalir, sapertos stoppers
dina botol anggur beureum. Nyabut tutupna ngamungkinkeun anjeun nyuntik minyak penting kana botol kaca diffuser.


  • Jilid: 240ml / 8,2 oz
  • Beurat: 300g / 0,66 pon
  • Jangkungna: 135mm / 5.3 inci
  • Diameter: 70mm / 2,7 inci
  • Warna: jelas, lukisan ka warna sanés ogé ditampi
  • MOQ: 10,000pcs, kirang kuantitas ogé katampi upami urang gaduh stok
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Anjeun tiasa ngajantenkeun ku pilihan anjeun nyalira: anjeun tiasa nambihan seungit anu sanés upami dianggo, atanapi nganggo asesoris anu béda sapertos tambang kayu, kembang, batu keramik sareng set ieu.

    Catetan: asesoris sapertos corks sareng batang tambang teu kalebet, upami diperyogikeun, anjeun tiasa mendakanana dina wéb kami atanapi kintunkeun ka kami langsung. Gantungan gabus mangrupikeun segel standar nasional, upami anjeun ngagunakeun tungku gabus sareng rumasa ketat pisan, ieu leres kusabab éta kedah ketang pikeun nyegah bocor. Hatur nuhun pisan pikeun pamahaman anjeun.

     

    Ukuranna Jilid: 240 ml Beurat: 300 g  Jangkungna: 135 mm Diameter: 70 mm   Jilid: 8,2oz Beurat: 0,66 pon  Jangkungna: 5,3 inci Diaméter: 2,7 inci 
    Warna  jelas percetakan atanapi ngaropéa kelirna ogé katampi
    MOQ 10,000pcs Kurang kuantitas ogé ditampi upami urang gaduh stok
    Ngolah pos Lukisan, decal, layar sutra, lukisan semprot, Fris, perangko emas, plating pérak etc.Customized Logo, Desain OEM ogé sayogi.
    Pakét Carton, palet atanapi sakumaha per syarat anjeun
    Sampel a. conto dina saham: QTY: 1,5pcsBiaya: disadiakeun sacara bébasKargo: ngumpulkeunWaktos: 3-5 dinten  b. conto ngaropéa: QTY: dumasarkeun sarat anjeun Biaya: dumasar kana desain khusus sareng produkKargo: ngumpulkeun Waktos: numutkeun rarancang khusus  
    Hargana  Hargana ngan ukur kanggo rujukan anjeun, éta tiasa dirobih ku kuantitas atanapi syarat khusus anjeun. Ogé upami anjeun peryogi asesoris anu aya hubunganana mangga naroskeun ka kami, kami bakal méré palayanan saé pikeun anjeun.
    POD Qingdao / Lianyungang / Shanghai 

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami